Vés al contingut

 Des de l'any passat les biblioteques de la ciutat treballen conjuntament una línia de treball que està directament relacionada amb diferents iniciatives solidàries per tal d'ajudar les famílies més vulnerables.
En aquest marc s'han desenvolupat accions com la col·laboració amb La Marató de TV3, el projecte Llet x Revistes amb l'Economat de VNG, i ara el projecte Converteix els teus llibres en llibres solidaris!, en col·laboració amb els Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i amb diverses entitats locals.

...continua llegint "Torna el Llet per revistes a les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú"

 

L'Ajuntament i Càritas reben les empreses i entitats que col·laboren amb l'Economat

El mes de març farà un any que va entrar en funcionament l'Economat de Vilanova i la Geltrú, i ja són 38 les empreses i entitats que s'hi ha volgut sumar. A més de les que hi van voler participar des de l''inici, al llarg del 2015 s'hi han afegit 17 noves entitats, que des d'avui ja llueixen el seu logo a l'apartat de col·laboradors de l'Economat.

En un acte públic d'agraïment, els representants d'aquestes empreses han pogut conèixer de primera mà el funcionament de l'espai, i han rebut un distintiu d'establiment col·laborador per col·locar al seu establiment.

...continua llegint "Reconeixement a les empreses i entitats que fan possible l’Economat de VNG"