IX Jornada de la Inclusió Social a Vilanova i la Geltrú

Volem convidar-vos a reflexionar des d’on i com pensem l’exclusió i de retruc, la inclusió social i ho farem en el decurs d’aquesta jornada que es celebrarà el dimecres 13 de novembre a l’EPSEVG.

Sota el títol “Qui ets sense els teus privilegis? La trampa de la inclusió en un món excloent” us presentem la IX Jornada de la Inclusió Social a Vilanova i la Geltrú, una jornada en la que haurem d’experimentar amb les nostres pròpies conviccions i creences i que, de ben segur, no es deixarà indiferents.

Volem preguntar-nos quin paper tenim cadascú de nosaltres en l’exclusió de l’altre, i començarem amb una ponència que ens portarà a analitzar factors com la “normalitat” i la “homogeneïtat” per intentar una resposta a aquesta pregunta; continuarem amb tallers vivencials simultanis que, de diferents maneres, ens portaran a experimentar i reflexionar en primera persona sobre les nostres identitats, la interseccionalitat i les desigualtats, el paper del reconeixement mutu en la diversitat, o el paper de les noves tecnologies en aquest nou paradigma de relacions complexes ple de privilegis i desavantatges invisibles.

Aquest és el PROGRAMA de la jornada. Us podeu inscriure fins el dia 10 de novembre a través d’aquest FORMULARI. Més informació a https://www.vilanova.cat/convivim/jornada_inc