Amics de la Gent Gran al programa El tema del dia de Canal Blau FM

Aquest dilluns 14 d’octubre, l’entitat Amics de la Gent Gran ha estat la protagonista del programa El tema del dia de Canal Blau FM.

El projecte Amics de la Gent Gran es va originar a França l’any 1946 amb el lema “Les flors abans que el pa” amb el que es volia significar que els afectes i les emocions són prou importants per tenir-les presents a banda de les altres necessitats.

Durant la mitja hora de programa la responsable de l’entitat, Antònia Tamayo i les voluntàries Pepi Borrego i Esperança Artero han explicat què és i a què es dedica l’entitat, que es pot resumir en dues grans línies d’actuació: acompanyament emocional a persones grans que pateixen soledat emocional, i promoció del voluntariat social.

Us deixem amb aquest enllaç on podreu escoltar tota l’entrevista