Premis Lalo de La Fundació Privada Sant Antoni Abat

La Fundació Privada Sant Antoni Abat va lliurar el divendres 25 d’octubre els Premis Lalo, en la seva segona edició. Aquests premis reconeixen els millors Treballs de Recerca de batxillerat de Vilanova i la Geltrú.

Els treballs escollits pel jurat dels premis com a guanyadors tenen com a temàtica l’origen de la vida, el moviment espiritista i el cinema feminista i estan dotats cada un amb 1.000€.

En segon lloc es van premiar recerques sobre la diagnosi a través del color de la sang, el flabiol i la cobla, i la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, dotats cada un amb 500€.

L’acte va ser presidit per la Sra. Olga Arnau, alcaldessa de la ciutat i també la presidenta de la Fundació Sant Antoni Abat. L’alcaldessa va destacar la projecció del jovent de la ciutat que es demostra en la qualitat dels treballs.

La gerent de la Fundació, Sra. Dolors Camacho, va agrair la feina del jurat, el suport de les empreses col·laboradores, i va destacar l’orgull que representa per la Fundació poder convocar aquests guardons.

El president del jurat, Sr. Joan Gómez, va destacar la tasca dels docents per “estimular i guiar els processos d’aprenentatge que marcaran el tarannà de les noves generacions” i va animar els joves a tenir “entusiasme, constància i dedicació en allò que feu”.

Més informació sobre l’acte d’entrega dels guardons a fundacioabat.cat