Exposició i documental VIDES DIVERSES

És possible tenir una vida pròpia i plena més enllà de la discapacitat física?

L’EXPOSICIÓ

Durant els propers 15 dies tindrem a Vilanova aquesta exposició fotogràfica, en la que persones amb discapacitat física ens mostren, des de la seva vida quotidiana, la defensa de la diversitat i del dret a viure amb plena autonomia.

En la seva majoria, les persones que protagonitzen les imatges són usuàries del Servei d’Assistent Personal de la Federació ECOM, moviment associatiu de la discapacitat física i patologies que poden provocar mobilitat reduïda.

L’exposició es pot visitar al Centre Cívic La Geltrú – Salvador Massana i es en l’horari següent: dilluns, dimarts i divendres de 10 a 12 h.; i de dilluns a dijous de 17 a 20 h.

EL DOCUMENTAL

El dijous 28 de novembre, a les 18 h. es projectarà el documental, també al Centre Cívic La Geltrú – Salvador Massana, amb un col·loqui posterior.

El documental mostra la necessitat i la capacitat d’autonomia de les persones amb discapacitat física. Ens interroga sobre com ens veiem i com ens afecta la mirada dels altres i ens ape·la a defensar el dret de totes les persones a decidir sobre la seva pròpia vida i a tenir les mateixes oportunitats.

El col·loqui serà presentat i moderat per professionals de l’àrea d’autonomia personal i vida independent de la Federació ECOM i protagonistes del documental.