26a. edició Premi Voluntariat

El passat dia 3 de desembre de 2019 es va celebrar el Dia Internacional del Voluntariat, a l’auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. Aquesta celebració ha suposat un reconeixement a totes aquelles persones que col·laboren des del teixit associatiu de la nostra ciutat, fent tasques en els diferents àmbits de voluntariat: social, esportiu, educatiu, d’oci i temps lliure, mediambiental o sociosanitari.

Durant l’acte, es va fer entrega dels Premis Voluntariat, convocats anualment per la Generalitat de Catalunya.

Compartim amb vosaltres el vídeo recull de l’acte que ens han fet arribar des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

També us deixem el link al vídeo Connecta’t al voluntariat, que es va presentar durant aquesta celebració, i ha comptat amb la participació de 17 entitats de voluntariat de diferents àmbits.

El gener de 2019 l’Ajuntament va impulsar el Punt de Voluntariat, a través de la Regidoria de Participació. Des d’aquest servei s’informa sobre les entitats i projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat i s’assessora les persones interessades a fer un voluntariat, oferint formació i acompanyant-les en l’experiència. Des del Punt del Voluntariat també s’ofereix a les entitats formació, acompanyament en la redacció del projecte de voluntariat de l’entitat i difusió de les crides de persones voluntàries.