Espai Sopem

Un projecte social per a sopar en companyia.

El menjador social “Espai Sopem” és un projecte l’objectiu del qual és compartir un menjar calent, rica i casolana amb persones que, o bé no tenen llar, o bé no tenen capacitat d’organitzar i disposar d’un sopar equilibrat.

És un projecte impulsat per l’associació Grup 5/14 i liderat per persones voluntàries que s’organitzen entorn a les diferents tasques que necessita el servei.

Les persones usuàries arriben a nosaltres derivades per Serveis Socials, per altres entitats socials, o bé perquè uns altres usuaris els parlen del projecte.

Els aliments que es cuinen cada nit arriben gràcies a la col·laboració de l’Economat de Vilanova i la Geltrú (projecte social de distribució d’aliments). Tambien arriben menús ja elaborats fruit d’un acord de reaprofitament amb centres educatives, centres hospitalaris i centres residencials de la nostra ciutat.

Som un servei obert, de fàcil accés, i estem els dillunsdimecres i dijous a les 20 hores en el Centre Cívic La GeltrúPlaça de L’associació d’Alumnes Obrers, 1.

  • Trobaràs informació actual a les nostres xarxes socials:

Facebook i Instagram